Hallo allemaal,

Vandaag deel ik met jullie mijn aanbevelingen voor producten en benodigdheden om je haar thuis te verzorgen. Het gebruik van kwaliteitsproducten en -hulpmiddelen is essentieel voor het behoud van de gezondheid en schoonheid van je haar.

Hieronder vind je mijn tips:

Producten: 

1. Rainpharma Pure Shampoo: Deze shampoo is ideaal voor dagelijks gebruik. De zachte formule reinigt diep en respecteert de natuurlijke balans van de hoofdhuid. Het is geschikt voor alle haartypes en perfect voor wie op zoek is naar een effectief product zonder agressieve ingrediënten. Bij regelmatig gebruik is het haar schoon, gezond en glanzend. *

2. Balancing Shampoo van Rainpharma : De Balancing Shampoo is ontwikkeld voor de hoofdhuid die gevoelig is voor onbalans. Het helpt de talgproductie te reguleren, wat goed is voor zowel vet als droog haar.  Deze behandeling maakt deel uit van je haarroutine voor een gekalmeerde hoofdhuid en gezond haar. *

3. Leonor Greyl Oil: Deze olie is een intensieve behandeling voor droog, beschadigd haar. Breng het aan voor het wassen om je haar diep te voeden en te herstellen. Het is ook uitstekend als bescherming voor het zwemmen en baden in zee. Bij regelmatig gebruik wordt je haar zachter, glanzender en minder breekbaar.

4.Leonor Greyl Honey Shampoo: Deze shampoo is verrijkt met honing en biedt uitzonderlijke hydraterende eigenschappen. Het wordt vooral aanbevolen voor droog en dof haar. De rijke, natuurlijke formule herstelt de glans en vitaliteit van je haar terwijl het zachtjes wordt gereinigd.*

Tools en benodigdheden: 

1. Haarborstel van Mason Pearson: Hij is gemaakt van (zwijnen)haar en nylon en ontwart het haar op een milde manier terwijl de hoofdhuid gestimuleerd wordt. Regelmatig gebruik helpt bij het verdelen van de natuurlijke oliën van het haar, waardoor het glanzender en gezonder wordt.

2. Leonor Greyl ontklitter: Perfect om nat haar te ontklitten zonder het te beschadigen, deze ontklitter is een onmisbaar hulpmiddel. Dankzij het ontwerp glijdt het door knopen zonder aan het haar te trekken of het te breken, waardoor het risico op beschadiging en gespleten haarpunten wordt verminderd.

3. De Dyson Airwrap: Deze revolutionaire tool droogt en stijlt het haar zonder gebruik te maken van extreme hitte. Met de diverse beschikbare accessoires kun je verschillende stijlen creëren terwijl je haar gezond blijft. De Dyson Airwrap is vooral populair vanwege zijn vermogen om volume en krul toe te voegen zonder het haar te beschadigen.*

4. Ghd keramische ronde borstels: Deze borstels zijn ideaal om te föhnen en houden de warmte vast voor een snellere droging en langduriger stylen. Ze zijn perfect om volume te creëren en het haar glad te maken, alsook hun ergonomische ontwerp.

*Beschikbaar in salon.

Door deze producten en tools in je haarroutine op te nemen, zul je een duidelijke verbetering merken in de gezondheid en het uiterlijk van je haar. Voel je uiteraard vrij om je ervaringen te delen en vragen te stellen.

Tot binnenkort op de blog of in het salon!

Alain Denis