Harmonie, subtiele elegantie en een vleugje tijdloosheid. Dat zijn volgens Alain Denis, kapper in Brussel, de sleutelwoorden voor deze zomer. Op zoek naar de nieuwste haartrends in 2024? Ontdek zijn werk en dat van en zijn team.

Alain legt uit:

„Wat onze foto's uniek maakt, is hun authenticiteit. Onze modellen zijn niet allemaal professionals en de kleding en make-up zijn bewust eenvoudig gehouden. Dit maakt onze galerij nog toegankelijker en geloofwaardiger. Wij geloven in authentieke schoonheid. We kiezen deze zomer voor stijlvolle looks die het unieke karakter van elke persoon weerspiegelt, ongeacht hun leeftijd en het beeld dat ze willen uitstralen.”

Bent u benieuwd naar ons werk? We nodigen u graag uit om onze galerij te ontdekken. U vindt er een compilatie van portretten met de nieuwste trends, alsook de trends van de afgelopen jaren die verrassend actueel zijn, het bewijs dat ware schoonheid onveranderlijk en tijdloos is. Bij Alain Denis hebben we de volgende visie: ware schoonheid overstijgt trends en blijft altijd actueel.

Ontdek nu meer!