Alain Denis: expertise in natuurlijke cosmetica, welzijn en schoonheid

In de loop der jaren heeft Alain Denis ervoor gekozen om afstand te nemen van de grote traditionele cosmeticamerken en zich te richten op exclusieve, gepersonaliseerde en discrete diensten en producten. Deze unieke aanpak combineert vakmanschap in haarverzorging en schoonheid met een focus op natuur en welzijn. Alain Denis is al meer dan twintig jaar een pionier op het gebied van plantaardige haarkleuren en, meer recent, behandelingen met het merk Leonor Greyl. Vandaag zet hij een belangrijke stap door een winkelruimte te openen die gewijd is aan de natuurlijke producten van Rainpharma.

Sylviane: Van fysiotherapie tot welzijn:

Voordat dit dynamische ondernemersduo werd gevormd, werkte Sylviane als fysiotherapeut en gaf ze sportlessen aan het "Institut de la Vierge Fidèle". Tot op de dag van vandaag deelt Sylviane haar passie voor dans in een gerenommeerde wellnessclub in Brussel.

Het concept: Schoonheids- en wellnesscentrum:

Het aanbod van de producten van Rainpharma biedt toegevoegde waarde voor de klanten en versterkt het hoogwaardige imago van het salon van Alain Denis. Hierdoor wordt deze locatie omgetoverd tot een "hub" waar schoonheid en welzijn centraal staan.

Vandaag:

Sylviane leidt de winkel, waarbij ze haar aangeboren gevoel voor welzijn en haar toewijding aan natuurlijke producten benadrukt.

De lounge biedt een breed scala aan volledig natuurlijke producten, waaronder shampoos, haarverzorging, etherische oliën, huisgeuren, make-up, en producten voor lichaam en gezicht, evenals andere items die aansluiten bij hun visie.

Om dit te bereiken hebben ze gekozen voor het merk Rainpharma, dat gespecialiseerd is in hoogwaardige verzorgings- en welzijnsproducten.

Natuurlijke kwaliteit:

De producten van Rainpharma zijn 100% natuurlijk en bevatten geen parabenen, sulfaten, siliconen of kunstmatige kleurstoffen. Ze bevorderen een holistische benadering door een evenwichtige levensstijl, hoogwaardige huidverzorging, gezond eten en regelmatige lichaamsbeweging aan te moedigen. Daarnaast verleent het bedrijf haar belang voor duurzaamheid door gebruik te maken van recyclebare verpakking en door hun impact op de planeet te minimaliseren.

Het is Belgisch!

Rainpharma is een Belgisch bedrijf dat bekend staat om zijn producten voor huidverzorging, voedingssupplementen en natuurlijke wellnessproducten. Rainpharma is dus een referentie in de schoonheids- en gezondheidssector met de nadruk op producten van hoge kwaliteit, die ook van natuurlijke oorsprong en milieuvriendelijk zijn.

Rainpharma is volledig toegewijd aan kwaliteit. Ze voeren strenge controles uit tijdens het productieproces om de veiligheid en effectiviteit van hun producten te garanderen.

Samengevat:

Rainpharma is een Belgisch bedrijf dat zich toelegt op het creëren van natuurlijke huidverzorgings-, haar- en wellnessproducten van hoge kwaliteit.

Ze zetten zich in voor duurzaamheid, kwaliteit van de ingrediënten en algemeen welzijn. Daarnaast dragen ze hun steentje bij aan het milieu.

Onze partner biedt een uitgebreid assortiment producten gericht op het verbeteren van de gezondheid, het welzijn en het uiterlijk met behulp van plantaardige actieve ingrediënten.

Het assortiment producten dat momenteel beschikbaar is:

Rainpharma douchegel

Een plantaardige douchegel is de eerste stap naar een gezonde huid. Wassen met te agressieve zeep en vervolgens je huid hydrateren met lotion heeft geen zin. Er is vast en zeker een RainPharma douchegel voor jou gemaakt: zonder kunstmatige geurstoffen, zeer zacht en verfrissend uit de serie „Body Care Classics”, intense en geconcentreerde geuren van „Aromatherapy Essentials” of ultraluxueus met de serie „" Bonjour/Bonsoir.”

Make-up

Ontdek de collectie natuurlijke en minerale make-up. De kwaliteit en prestaties die u van RainPharma gewend bent, zijn in lijn met de waarden die het merk al meer dan 10 jaar verdedigt. Een veganistische make-uplijn, gereduceerd, maar toch zeer effectief, waarin je het volste vertrouwen zult hebben om je teint te vergroten, de glans van je ogen te benadrukken en je mond onweerstaanbaar te maken!

Parfum voor thuis

Een kleine subtiele geur is genoeg om je huis om te toveren tot een gastvrij huis. Een spray, een beetje alcohol en een beetje etherische olie en dat is alles. De frisheid van pepermunt in de badkamer, een exotische noot van citroengras in de keuken of een rustgevend vleugje geranium in de slaapkamer. De Geurverspreider bespuit de etherische olie met een beetje water en verander deze in een geurige nevel vol mysterie.

Haarverzorging

Je haar wassen en verzorgen met natuurlijke producten? Vraag er  naar tijdens je bezoek. Bij Alain Denis vind je een reeks aanplantaardige producten. Ontdek de specifieke geuren en texturen, en zie je haar opnieuw sterk, volumineus, stralend worden.

Etherische olie

De etherische oliën van RainPharma zijn hoogwaardige, sterk geconcentreerde plantenextracten. Ze bestaan in enkele tientallen geuren en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Gebruik ze als natuurlijke huisgeur, kamergeur, bespuit ze met een geurverspreider of personaliseer onze neutrale bad-, douche- en massageproducten door de geur van je keuze toe te voegen.

Gezicht

Een goede reiniging is de eerste stap naar een gezonde, stralende huid. Je huid is het enige orgaan dat gereinigd moet worden, maar je kunt dit het beste voorzichtig doen. RainPharma kiest met name voor de Aziatische dubbele reinigingsmethode. eerst een lichte wasbeurt op basis van olie (producten in A), daarna op basis van water (bloemen) (producten in B). De Konjac-spons is ultrazacht en ideaal voor het voltooien van je reinigingsritueel.